Slut med Polaroid-film

Den digitale udvikling tager nu livet af Polaroid-filmen.

Fans af Polaroid-filmen skal til at hamstre, hvis de vil fortsætte med at bruge produktet. Firmaet lukker nemlig fabrikker i USA, Mexico og Holland og producerer kun et års forbrug til lageret. Chef på fabrikken afslører dog, at der kan blive tale om at lade andre producere Polaroid-film på licens, men hvis ingen melder sig, så må Polaroid-brugerne søge andre veje.

Polaroid har slået sig sammen med firmaet Zink om at producere en lille transportabel foto-printer, der skal virke som en erstatning for de hurtige Polaroid-snaphots. Printerne laver dog så små billeder, at branchefolk ikke spår den mange chancer.

Folk kigger på billeder på deres computerskærm frem for at printe dem ud, siger Ron Glaz fra IDC.

Oprettet 9-2-2008 22:54

Rudy Hemmingsen

Arkitektur, mennesker i miljø, natur og landskab,...

www.fotograf-rudyhemmingsen.dk

Nils Lund Pedersen

Reportage, presse, feature, portræt.

www.nilslund.dk

Per Houby

www.perhouby.dk

Anette Sønderby Madsen