Nikon NPS depot under Skanderborg Festivalen

Nikon inviterer alle akkrediterede fotografer på årets Skanderborg Festival til at komme forbi Nikons NPS Service Center, der er placeret i presseteltet.

Skulle der opstå tekniske problemer under festivalen, komme støv i kameraet eller i det hele taget være brug for teknisk assistance, så står Nikon klar i Skanderborg Festivalens pressetelt til at hjælpe - helt gratis.

"Det er virkelig ærgerligt, hvis udstyret ikke virker optimalt, så derfor har vi oprettet Nikon NPS Service Center, så alle akkrediterede, professionelle fotografer har mulighed for at få akut assistance, hvis der opstår problemer", fortæller Simon Schelde.

Torsdag den 9. aug. 10:00 – 19:00
Fredag den 10. aug. 10:00 – 20:00
Lørdag den 11. aug. 12:00 – 20:00
Søndag den 12. aug. 11:00 - 13:00

Desuden tilbyder Nikon gratis tests af det nyeste udstyr, som det professionelle marked byder på. Interesserede fotografer kan også låne udstyr som kameraer, objektiver, software og andet, men det er efter først-til-mølle-princippet."

I tilfælde af behov for telefonisk kontakt kan man ringe til Simon Schelde på 6029 9514.

Oprettet 7-8-2012 21:22

Thomas Arnbo

Freelance fotojournalist. Journalistik og...

www.arnbo.dk