Bombay Flying Club tilbyder ambitiøst multimediekursus

Bombay FC, der bl.a. består af Poul Madsen og Henrik Kastenskov, har de sidste to år holdt 20 workshops verden over på foranledning af diverse skoler og universiteter. Men nu vil de står på egne ben.

ForstørBombay Flying Club tager nu første skridt til at blive selvstændige kursusudbydere. Foto: Poul Madsen

"Nu gør vi det på den måde, vi vil. Her hjemme i Danmark om en månedstid", skriver de på Bombay FC's hjemmeside.

Det er tolv pladser på kurset, der er en kombineret dansk og international workshop. Den løber af stablen, hvis der er otte tilmeldinger. Kurset afholdes i Spinderihallerne i Vejle mellem den 19.-23. marts 2012.

Workshoppen forløber over fem hele dage, startende mandag kl. 9.15.

"Forvent lange dage og hårdt arbejde. Dette er en ret intens workshop", står der i programmet.

Prisen er 16.500 kr. pr. person, og den dækker undervisning, vejledning, undervisningsmateriale, skriftlig feedback, frokost hver dag, kaffe samt morgenmad første dag.

Tilmeldingsfrist er 5. marts 2012.

Oprettet 24-2-2012 23:26

Michael Jensen

www.world-photo.dk

André Thorup

Illustrerer alt mellem himmel og jord.

www.andrethorup.com

Kristoffer Juel Poulsen

Fotojournaliststuderende Kristoffer Juel Poulsen

www.kristofferjuelpoulsen.dk