RSS
Se:

Min kærestes tasker

Hvordan bør du (altså hvis du er mand) reagere når kæresten (som er dame) spørger, om du vil fotografere hendes tasker? En mulighed er at tage ud og sejle.

billede
Forstør

En af mine venner hader det kolonihavehus, som hans kæreste har købt. Han er nemlig tømrer. Og han formåede ikke i tide at sige fra. Så for ham er besøg i kolonihaven ensbetydende med arbejde - som han egentlig havde fri fra. Og der er masser af det – der er altid noget at lave på et forfaldent kolonihavehus, selv om han egentlig allerhelst kunne tænke sig at side i solen og drikke øl med gode venner. Det var i lang tid mit held. For så tog han ud og sejle i sin båd mens kæresten var i kolonihave og jeg var gast, selskabsdame og drikkebroder.

En frygtelig ting jeg opdagede ved at blive professionel fotograf var, at det ofte var mig der blev spurgt, om jeg ikke lige tog et kamera med når nu vi allesammen var samlet og glade og gerne ville mindes glæden om mange år. Indtil jeg lærte at sige:

- Nej. Jeg kommer for at drikke mig stinkende stiv og min søndag vil jeg bruge på at have tømmermænd, ikke på billedbehandling.

Men: Jeg gør det jo alligevel alt for tit. Tager et kamera med – når min datters klasse er på cykeltur med forældre, så kan jeg da godt lige tage nogle billeder og lægge dem ud på forældreintra.

Og så kom min kæreste med søvnigtkælne søndagsøjne og nedringet natkjole:

Vil du … ikke tage billeder af mine tasker?

Joda! Sikken fin måde at fejre søndag på. Og så fandt hun dem ivrigt frem. Taske efter taske, hun fyldte favnen og smed dem for mine fødder. Hun har så mange at hun gik flere gange, hun er vel det man kan kalde taskoman og egentlig burde hun overveje behandling og hvis det ikke var for hendes tasker var vores lejlighed 25 m2 større og nu vil hun vise sine tasker til verden, ja at hun vil faktisk sælge af dem. Og når nu hun er kæreste med en der kan fotografere …

Jeg ved godt hvad for nogen af min kærestes tasker jeg bedst kan li’ og dem jeg bedst kan li’ vil hun da heldigvis beholde, men dem hun vil beholde er ikke dem hun vil have at jeg tager billeder af. Det er alle dem hun vil sælge på trendsales.dk. Og når det nu er søndag og vi (dvs. jeg) ikke har andet fornuftigt at lave.

Og når jeg ikke har nogen båd.

Oprettet 3-6-2012 18:58

Skriv en kommentar til denne artikel

For at kommentere artikler skal du være registreret bruger på sitet og være logget ind.

Debat

Se: Min kærestes tasker
Sofus Comer: Hehe :-) Lun den var!
13. juni 2012 18:20

Hjemmesider

Michael Hansen

www.michaeldrosthansen.com

Morten Fauerby

Fotojournalist Magasinforsider - portrætter...

www.mortenfauerby.dk

Kasper Palsnov

www.kasperpalsnov.dk

H. C. Børner

Freelance og vikar. Fotograferer ALT - Overalt....

skysite.dk

Michael Bothager

www.michaelbothager.dk

Anita Glentborg Graversen

www.anitagraversen.dk

Mette Frandsen

mettefrandsen.com

Lars Helsinghof Bæk

www.larshelsinghof.com

Ib Geertsen

Reportage, portræt, profil, feature, natur,...

ibgeertsenfoto.dk

Lars Skaaning

www.larsskaaning.dk

Thomas Lekfeldt

F o t o j o u r n a l i s t.

www.thomaslekfeldt.com

Jonathan Bjerg Møller

www.jbmfoto.com

Geir Elvin Jensen

www.geirjensen.dk

Sonny Munk Carlsen

www.helnaeshus.dk

Søren Rud

www.lifeexhibitions.com
396 medlemmer af Pressefotografforbundet har egen hjemmeside. Besøg medlemmernes hjemmesider her:Hjemmesider

Alle rettigheder til de anvendte billeder på dette site tilhører den enkelte fotograf. Det er derfor ikke tilladt at anvende disse foto uden tilladelse fra fotografen.

Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!
Pressefotografforbundet
Gl. Strand 46 · 1202 København K

Kontakt Pressefotografforbundet

Dansk Journalistforbund