Printeren kører

At planlægge en udendørsudstilling, der skal kunne holde til det danske vejr er ikke så nemt som det lyder. Alligevel har et hold bestående af en produktionsansvarlig, arkitekt, en grafiker, Irene Greve og PF´s bestyrelse sat sig i hovedet at det kan lade sig gøre. På tirsdag vil det vise sig om det er lykkedes.

ForstørI printcentret på Østerbro arbejder tre mennesker sammenbidt for at nå det. Foto: Ditte Valente

Først som bog, nu som udstilling. Fra på tirsdag af kan alle danskere få lov til at dykke ned i de sidste 100 års fotografiske aftryk.
Udstillingen der bliver omkring 60 meter lang er under opbygning. Flere steder i byen bliver der printet og bygget og i løbet af weekenden skal det hele sættes op på Nytorv i København.
Vi er meget spændte og glæder os til at fejre åbningen sammen med jer.

Oprettet 10-5-2012 21:47

Printeren kører
Lars Axel Andersen: Print så det holder – det er gjort før: http://ge9.dk/cases/itemlist/user/81-geirhaukursson http://dff-photo.dk/billeder-pa-vandet
11. maj 2012 08:14