Nordlys over Grønland

Post Greenland har udsendt endnu et frimærke med et foto taget af PF'eren John Rasmussen.

Foto: John Rasmussen
ForstørFoto: John Rasmussen

Til glæde for folk, der sender breve og postkort fra Grønland samt ikke mindst alverdens filatelister, har Post Greenland i år udsendt to frimærker med fotos.

Det ene af frimærkerne - med værdien 9,50 - forestiller nordlys over Grønland og billedet er taget af John Spange Rasmussen, der freelancefotograf i Narsaq. Mærkerne udkommer i Europa-serien.

John Spange Rasmussen er efterhånden ved at være en garvet frimærkefotograf. I 2004 stod han således bag fotoet på det frimærke, der endte med at blive kåret til Årets flotteste Europafrimærke, og i 2009 var det hans foto af Grønlands nationalblomst, Niviarsiaq, der prydede et af årets frimærker.

Fotoet på det andet frimærke i Europa-serien er taget af Ivar Silis.

Oprettet 8-5-2012 22:16

John Olsen

Reportage, feature, luftfoto, digital billedarkiv

www.photodan.dk