Til Perpignan med Canon

Canon har i samarbejde med Pressefotografernas Klubb i Sverige arrangeret en tur til Visa pour l'Image i september.

Der er booket fly og hotel, og denne kan man vælge mellem hotel i flere prisklasser og både enkelt eller dobbeltværelse.

Fly og hotel er for egen regning, men Canon sponserer den fælles bus, som kører deltagerne fra Barcelona til Perpignan og retur.

Deltager man i Canon-turen, så ankommer man til Visa pour l'Image den 4. september og er hjemme igen den 9. september. Man flyver ud og hjem fra København, så kommer man fra provinsen, så skal man selv sørge for at komme til og fra København.

Som forrige år vil Christina Kroner, der er koordinator for turen, besvare spørgsmål samt håndtere alle tilmeldinger.

Tilmelding og indbetaling skal ske senest 2. juli 2012.

Oprettet 19-4-2012 20:25

Ditte Valente

www.dittevalente.dk

Kristine Kiilerich