RSS

Kulhydrater, vekselstrøm og koffein

Fotografer er måske det folkefærd, næst efter langtidschauffører, som tilbringer mest tid i bilen. Bedst som man sidder der bag rattet og leder efter en begavet radiokanal, melder sulten sig. Heller ikke denne dag har madpakken smurt sig selv, og hvad gør man så?

Det er nemt at køre indenom tanken og købe en af disse dobbeltløbede franske hotdogs, en Twindog. Men hvor godt smager sådan en skabning egentlig, og er den ikke stort set lige så skadelig som et dobbeltløbet jagtgevær?

Gode kolleger iler til undsætning.

Jeg har bedt nogle fotografer løfte sløret for, hvor de køber god og hurtig mad. De fortæller også, om der er internet og strømstik på deres favoritsteder.

Skagen

Leif Smed Nielsen i Skagen lovsynger Viceværtshuset Sct. Laurentii vej 41, 9990 Skagen , som sælger 3 stk. Smørrebrød + ¼ fadøl eller 3 fiskefrikadeller + ¼ fadøl til 75,-kr.

Leif fortæller også, at der er internet og stikkontakter ved nogle af bordene i Jacobs café Havnevej 4a, 9990 Skagen. Det er en tjekket café med almindelig cafepriser, siger Leif.

Fra Greens Skagen Havnevej 3A, 9990 Skagen kan Leif anbefale en fantastisk fiskesuppe med citrongræs til rimelige penge.

Endelig anbefaler Leif Super Brugsen, Sct. Laurentii vej 28, hvis du skulle være i Skagen på en fredag. Her fører de smørrebrød til 10,- kr. om fredagen i lige uger og Stjerneskud til 15,- kr. i ulige uger.

Løgstør

Michael Bygballes yndlingsslagterbutik, Østerbrogade 17, 9670 Løgstør, laver fantastiske burgere. De bliver lavet på stedet med frisk oksekød, frisk salat, og frisk burgerbolle.

Års

Michael anbefaler også indbagte porrer fra slagteren i Års Himmerlandsgade 47, 9600 Års

Aalborg#
Marianne Have siger at Mac-bager, Østerbro 74, Aalborg har de lækreste, frisklavede sandwiches, godt med grønt. De er hjemmelavede og billige. Prøv det, udtaler hun.

Den Gyldne Måge

Jens Tønnesens foretrukne sted er McDonalds ikke på grund af maden, men på grund af gratis wifi og strømstik ved de fleste borde. Jens nøjes med kaffen.

Thisted

Jens nævner Café Salto Havnetorv 3, Thisted. Det er primært mad af burgertypen, men på ordentligt brød. Leveringstiden er, som man kan forvente, når det drejer sig om burgere: 10-15 minutter alt efter antallet af gæster. Der er ikke internet længere, men maden er god og billig.

Nykøbing Mors

Jens kender også Café Lilletorv, Lille torv 1. i Nykøbing Mors. Lang ventetid omkring middag. Lidt dyrt mad, men det er godt, dog skal man lede lidt efter stikkontakterne. Ingen wifi.

Skive

Uden for Skive ligger Bentas Cafeteria Vinkelvej 15a, Nr. Søby 7840 Højslev. Det er et godt bud, hvis man er til traditionel dansk mad, frikadeller med rødkål, biksemad etc. Jens Tønnesen fandt en stikkontakt ved et enkelt bord, ellers må man bruge sit eget 3G-netværk, hvis man har sådan et. Leveringstid og pris på maden var ok.

Skjern

Jens kan også anbefale Café Perronen Bredgade 51, Skjern. Det er primært burgertypen, men ikke fastfood. Maden er god, de er hurtige bag disken og prisen er 50% over McDonalds.

Der er strømstik i nærheden af de fleste borde, og i den ene ende af lokalet sidder vinduerne i en højde, så de ikke kaster lys i skærmen på den bærbare.

Over det hele

Monarch ligger langs motervejene. De har TDC hotspot, og det er til at finde en stikkontakt. Er man heftig kaffedrikker, kan man købe et årskrus til 125,- kr. og få gratis refill resten af året. Monarch har tidligere været en ok løsning for Jens Tønnesen, men efter de ændrede menukortet, kommer han der ikke mere. Han synes dog stadig, at maden er bedre end på de andre motorvejscafeterier.

Samsø

Jens Jørgen Øster-Mortensen anbefaler Den Nye Café i Tranebjerg på Samsø. Det er frisk, skøn og hurtig mad. Desværre er der ikke hjemmeside eller adresse på Cafeen, men I finder den nok alligevel.

Århus

Thomas Yde peger på Grönes cafe Frichsparken, Søren Frichsvej 38, 8230 Åbyhøj i Århus. Lækre sandwiches og salater, mulighed for at sidde og holde møde. Der er strømstik og wifi. Gode parkeringsforhold.

Emmerys

Thomas Tolstrup kan godt lide rugbrødssandwich fra Emmerys men han synes, de godt kunne arbejde lidt hurtigere bag disken. Emmerys findes 5 steder i Århus og 6 steder i København. Der er trådløs netadgang i butikken, men ingen strømforsyning.

Sunset Boulevard

Thomas kan også godt lide Sunset Boulevards sandwich med psyko meget chili i. Burger- og sandwichkæden ligger langs motorvejene.

Hanstholm

Anne Mette Welling spiser på Det Gamle Røgeri Kuttergade 7, 7730, når hun er i Hanstholm. Stjerneskuddet kan anbefales, og derudover har de alt guf fra havet.

Leif

Derudover kan Anne Mette altid få en klapsammen hos Leif Smed Nielsen i Skagen, men hun skal ringe først, siger han. Leif har strøm og wifi.

Held og lykke med jagten på god mad, strømstik og fri internet. Flere forslag modtages i kommentarfeltet nedenfor.

Oprettet 28-3-2012 08:37 · Sidst ændret 1-4-2012 10:38

Skriv en kommentar til denne artikel

For at kommentere artikler skal du være registreret bruger på sitet og være logget ind.

Debat

Kulhydrater, vekselstrøm og koffein
Karsten Weirup (Pf/Dj): @Gert. Og så siger man, at mænd ikke kan multitaske.
12. april 2012 06:01
Kulhydrater, vekselstrøm og koffein
Brian Berg: "Spis nogle gulerødder min dreng, det er godt for øjnene" sagde Ida, DJH´s kantine-dronning ved vores første samtale! http://iform.dk/kost/nyt-om-kost/guleroedder-giver-gode-oejne B
10. april 2012 00:06
Kulhydrater, vekselstrøm og koffein
Geert Mørk: Sjovt nok med de mange gode forslag:-) Men er det ikke pærenemt at oplade i bilen i vore dage? Endda med 230 volt. Og trådløs bredbånd, enten via mobil eller bredbåndsmodem klarer da de fleste af mine opgaver....
9. april 2012 17:58
Kulhydrater, vekselstrøm og koffein
Poul Anker Nielsen: Jeg skal da med stor glæde anbefale mig selv, og min egen. I flere år har min hustru Lise drevet Cafe Quedens, Overdammen 10, i Ribe. www.Quedensgaard.dk Quedens Ligger midt i Ribe i Nordens ældste by....
9. april 2012 13:31

Hjemmesider

Rie Neuchs

www.rieneuchs.dk

Anette Sønderby Madsen

www.anettesonderby.dk

Claus Bonnerup

www.clausbonnerup.dk

Anita Corpas

Levende ord og billeder. Landbrug. Nyheder....

www.corpas.dk

Ole Friis Nielsen

www.firben.net

Martin Stampe

Martin Stampe er freelance fotojournalist...

www.martinstampe.com

Klaus Møller

Kongelig Hoffotograf

www.royal-photo.dk

Steven Achiam

www.stevenachiam.com

Preben Madsen

Pressefotograf på Viborg Stifts Folkeblad...

www.viborg-folkeblad.dk

Jacob Djurhuus Stejskal

www.jacobdjurhuus.com

Nikolai Linares

Freelancefotograf med base i København. Reportage...

www.linares.dk

Jonas Skovbjerg Fogh

www.jonasfogh.dk

Morten Baymler Nilsson

www.mortennilsson.com

Jonas Vandall

Dansk fotojournalist bosiddende i Chicago...

www.jonasvandall.dk

Frank Boutrup Schmidt

Nyheder, reportage, portræt ...

www.doktorfrank.dk
396 medlemmer af Pressefotografforbundet har egen hjemmeside. Besøg medlemmernes hjemmesider her:Hjemmesider

Alle rettigheder til de anvendte billeder på dette site tilhører den enkelte fotograf. Det er derfor ikke tilladt at anvende disse foto uden tilladelse fra fotografen.

Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!
Pressefotografforbundet
Gl. Strand 46 · 1202 København K

Kontakt Pressefotografforbundet

Dansk Journalistforbund