Scoopshot vil sælge professionelle billeder

Firmaet bag Scoopshot er klar med et initiativ, der er målrettet professionelle freelancefotografer.

Vi har tidligere her på hjemmesiden omtalt mobiltelefon-app'en Scoopshot, hvor folk med deres mobiltelefon kan tilbyde medierne fotos af begivenheder og samtidig få en betaling for billederne.

Herhjemme gør medier som MetroXpress og 24timer brug af applikationen.

Nu er firmaet bag Scoopshot klar med et nyt koncept, der er målrettet professionelle fotografer.

Under navnet Scoopshot Pro forsøger firmaet at opbygge et 'nyt økosystem', der skal hjælpe fotografer med at få opgaver i hele verden.

Freelancefotografer, der vil benytte sig af systemet, skal lave en portfolio med ni billeder, der beskriver ens arbejde. Desuden skal de beskrive deres evner og deres geografiske placering.

Når man har udført en opgave for et medie, så bliver man bedømt af mediet, og disse bedømmelser kan man forhåbentlig bruge til at promovere sig selv.

Scoopshot Pro er indtil videre i BETA, men i det nye år vil firmaet begynde at markedsføre produktet over for medierne.

Oprettet 21-12-2011 18:00

Gregers Tycho

www.gregerstycho.com

Carsten Lauridsen

www.carstenlauridsen.com

Geir Elvin Jensen

www.geirjensen.dk

Nanna Kreutzmann

www.nannakreutzmann.com

Anders Bach

Portrætter, reportage, reklame, virksomheder....

www.andersbach.dk

Cathrine Ertmann

cathrineertmann.dk

Christian Als

www.christianals.com

Vagn-Ebbe Kier

Mode. Portræt. Digital Billedbehandling. Undervisning

www.kierphoto.com

Kasper Thorup Løftgaard

www.kasperloftgaard.com

Michael Jensen

www.world-photo.dk

Alex Tran

Reportage, portræt, feature, fag-ugeblade.

www.alextran.dk

Robert Attermann

www.redstarphoto.dk

Knud Nielsen