Endnu en fotoudstilling stjålet

Udstillingen 'Ildsjæle', som var udstillet på Bogmessen i Göteborg, er sporløst forsvundet.

For nylig kunne vi her på sitet fortælle, at 44 fotos var blevet stjålet fra en udstillingshal i Stockholm. Udstillingen bestod af portrætter af kendte svenskere i formatet 70 x 100 og billederne var rykket ud af rammerne.

Nu er den gal igen: Denne gang er det gået ud over 11 indrammede portrætbilleder, som er taget af den svenske fotograf Sanna Sjöswärd. Billederne er en del udstillingen 'Ildsjæle', der blev udstillet på bogmessen i Göteborg. Det skriver journalisten.se.

Ligesom de stjålne fotos fra Stockholm er der tale om billeder i størrelsen 70 x 100 cm med metalrammer. Men denne gang nøjedes tyven eller tyvene ikke med at tage billederne ud af rammerne; de stjal rub og stub. Kun et enkelt billede - et portræt af skuespilleren Michael Nyqvist - lod de af eller anden grund ligge.

Oprettet 8-11-2011 21:31

Personlig hjemmeside

www.rumleskafte.com

Thomas Lekfeldt

F o t o j o u r n a l i s t.

www.thomaslekfeldt.com

Flemming Jeppesen

Fokus kan levere alle former for pressefotos,...

www.fokus-foto.dk