Eksklusiv fotobog om FC København

Tre fotografer har haft eksklusiv adgang til spillerhoteller, omklædningrum og træningslejre i den københavnske fodboldklub.

ForstørFotos fra omklædninsgrummet giver et eksklusivt indblik i FCK. Foto: SportsAgency

Om en måned udkommer en bog på 210 sider om FC København. Fotograferne Lars Møller, Jan Christensen og Lars Rønbøg - tilsammen Sportsagency - har fulgt FC København gennem hele sæsonen 2010/2011, der jo som bekendt har været præget af succes i både Superligaen og Champions League.

Udover at have fotograferet kampene og fansene, så har fotograferne også i flere tilfælde fået adgang til spillerhoteller, omklædningsrum og træningslejre.

Desuden er der interviews med Ståle Solbakken, folkene omkring holdet og flere af spillerne, der fortæller om de dramatiske situationer fra kampene.

Bogen kommer i handlen i slutningen af juni 2011 og kan købes via FC København.

Oprettet 25-5-2011 16:59

Portrætter, Sport, Illustrationer,.

www.thomastolstrup.com

Jens Tønnesen