Vrede over fotografering kan have udløst dobbeltdrab

Politiet hælder mere og mere til den teori, at det var Bjarne Johansens brændende interesse for at fotografere, der førte til drabet på ham og hans kone i Odense.

Bjarne Johansen fotograferede 'alt muligt' oplyser vicepolitidirektør Henrik Justesen, Fyns Politi, til Ritzau. Han havde også ved flere lejligheder afleveret billeder til politiet, fordi han mente, at de kunne være af interesse.

Henrik Justesen tilføjer, at Bjarne Johansens fotointeresse nogle gange gav anledning til uoverensstemmelser med de personer, som han havde fotograferet.

I den konkrete sag, hvor ægteparret bliver mejet ned af en person med en maskinpistol, mener politiet, at Bjarne Johansen har fotograferet manden. Efter drabet tog han nemlig Bjarne Johansens pung og kamera.

I øjeblikket samler efterforskningen i den usædvanlige sag sig om en mand i 40'erne, der var iført en lang grønlig jakke og bar noget tungt i en sæk over skulderen. Det skriver berlingske.dk.

Oprettet 28-4-2011 17:35

Camilla Rønde

www.camillaronde.dk

Søren Svendsen