Virakken på Rigshospitalet

Fotografen Lars E. Andreasen vendte kameraet 180 grader, da han skulle dække fremvisningen af de royale tvillinger på Rigshospitalet.

Han skriver selv om projektet:

"Fredag d. 14 januar 2011. Dagen, hvor de royale tvillinger skulle vises frem for for første gang. Alle linser var rettet mod den grå bagvæg i forhallen og der summede af liv fra pressefolk fra hele verdenen.

Jeg var der også udsendt af et blad for at lave - ja, det samme som alle mine andre gode kollegaer: "Det" billede, der lige skulle være lidt anderledes end de andres... En umulig opgave, når man står som en sild i en tønde, alle med samme udstyr: hvis ikke Canon, så Nikon.

Jeg fik mine billeder, som jeg skulle have af de små nye royale, men havde også besluttet mig for at lave en lille serie, hvor jeg vendte linsen 180 grader mod os selv."

Resultatet kan ses i et slideshow, som han har offentliggjort på Facebook.

Oprettet 19-1-2011 22:22

Virakken på Rigshospitalet
Mogens Laier: Hej Lars E Godt gået, pænt arbejde, jeg glæder mig til at se dem offentliggjort v.h. mogens laier
20. januar 2011 09:22

Søren Schnoor

www.sorenschnoor.dk

Joachim Ladefoged

Fastansat

www.joachimladefoged.com

Jørn Deleuran Frederiksen

Freelance fotograf Midt- og vestjylland.

www.jorndeleuran.dk

Anders Brohus

www.andersbrohus.com

Anders Find