Døde lige efter fodboldkampen

En britisk freelancefotograf faldt død om et par minutter efter sidste dommerfløjt.

45-årige Steve Bostock fik sandsynligvis et hjerteanfald, netop som han forlod Spotland Stadium, hvor han havde fotograferet lokalopgøret mellem Rochdale og Bradford City for avisen Rockdale Observer.

Fotografen kom sent i gang med sin karriere. Han fik et kamera i fødseldagsgave, da han fyldte fyrre, og blev snart en hyppig leverandør til lokale aviser.

Sportsredaktøren på Rochdale Observer var så begejstret for Steve Bostock billeder, at han ikke bare tilknyttede ham fast til avisen, men også bestilte ham til at fotografere sit bryllup.

"Steve elskede sine børn, sine katte og fotografering. Det var hans absolutte passion. Jeg er kun glad for, at han gjorde noget, som han elskede, da han døde. Han elskede at arbejde for avisen", siger hans enke til Rockdale Observer.

Oprettet 2-3-2010 19:02

Andreas Bang Kirkegaard

FOTOGRAF

www.andreas-bang.com