RSS

Debat med og uden filter

Det er nu muligt at ignorere debattråde og debatører i Pressefotografforbundets debatforum.

Som et eksperiment har vi oprettet en ny feature i Pressefotografforbundets debatfora: Muligheden for på individuel basis at 'slukke' for en debattråd eller simpelthen ignorere alle indlæg fra en bestemt debattør.

Systemet kaldes et 'killfilter' og kendes bl.a. fra usenet, der er alle debatforas moder. Her er killfilteret blevet sammenlignet med at 'synge og holde sig for ørerne samtidig'. For brugen af et filter fjerner ikke debatten - det betyder blot, at du læser ikke behøver at se indlæggene.

Ønsker du at skjule en bestemt debattør, så klikker du på 'Skjul bruger' under brugerinformationerne. Herefter vil alle debatørens indlæg blive skjult - dvs. at de i selve debattråden fremstår som 'Skjult indlæg'.

Er du alligevel nysgerrig kan du ud for de enkelte indlæg klikke på 'Vis indlæg'. Det fjerner ikke filtreringen af debattøren, men giver dig mulighed for at læse det pågældende indlæg.

Hvis du generelt vil gøre debattørens indlæg synlige igen, så klikker du på 'Vis bruger', når du nu har et af debattørens indlæg fremme på skærmen.

Det er også væsentligt at understrege, at filteret kun skjuler debattørens indlæg, ikke de svar, som andre debattører måtte skrive.

Til gengæld har du mulighed for at skjule hele tråden ved at klikke på 'Skjul tråd' ud for overskriften foroven på siden. Hermed forsvinder alle indlæg i tråden fra diverse oversigter over debatindlæg, undtagen på siden Debat, hvor de skjulte tråde er markeret med teksten 'Skjult tråd'.

Har du fortrudt, at du skjulte tråden, kan du altså gå via den side og gøre tråden synlig igen.

Hvis du abonnerer på debatten via Pressefotografforbundets nyhedsbrev, så vil der dog stadig være links til de indlæg/debattører, som du har skjult. Det vil blve ændret ved en senere opdatering af nyhedsmailssystemet.

Det samme gør sig gældende, hvis du abonnerer på debatten via RSS.

Filter-systemet er som nævnt i indledningen et eksperiment. Oplever du problemer med systemet, så tøv ikke med at sende en email til undertegnede.

Oprettet 24-3-2011 23:26 · Sidst ændret 25-3-2011 09:19

Skriv en kommentar til denne artikel

For at kommentere artikler skal du være registreret bruger på sitet og være logget ind.

Debat

Debat med og uden filter
Leif Langgaard: Denne debat viser med al tydelighed vigtigheden af at holde Pressefotografforbundets fora lukket for ikke-medlemmer. De fagspecifikke spørgsmål/indlæg der endelig kommer fra medlemmer drukner i mængden...
29. marts 2011 08:44
Debat med og uden filter
Benny Kühnell: Niels Riis Ebbesen. Nu tror jeg nok lige du skal passe på med dine "gæt" for nu beskylder du mig for at lyve. Så vil du fremover holde dig til faktum, og lade være med at gætte, når du nu så gerne vil fremstå...
29. marts 2011 05:12
Debat med og uden filter
Niels Riis Ebbesen: Vagn-Ebbe Kier skrev i #38: "Vi skal nok arbejde på at være synlige på andre gode måder - først og fremmest via billederne og ikke om vi skal oplyse en amatørfotograf om han skal fotografere sin kat på...
28. marts 2011 21:48
Debat med og uden filter
Niels Riis Ebbesen: Claus Sjödin skrev i #31: "Det paradoksale er bare, at de tråde der generelt brokkes over ofte er emner/tråde, der er startet af de samme to-tre personer. Og at det, på den anden side, er de samme to-tre...
28. marts 2011 21:25
Debat med og uden filter
Niels Riis Ebbesen: Benny Kühnell skrev i #28: "Hvor jeg har navnet fra husker jeg ikke helt bestemt, måske fra cirkus verdenen..." Nåhh... i den anden tråd om 112-fotografer, der skinnede det ellers meget tydeligt igennem,...
28. marts 2011 20:50

Hjemmesider

Mikal Schlosser

Mennesker, reportage ind/udland. Projektorienteret:...

www.mikals.dk

Helle Arensbak

www.arensbak.net

Christian Klindt Sølbeck

christiansolbeck.com

Heidi Lundsgaard

Feature, reportage, portræt. Idéudvikling....

www.heidilundsgaard.dk

Flemming Leitorp

www.leitorp.com

Erik Smedegaard

Feature, sport, her & nu ting

www.digipress.dk

Christian Als

www.christianals.com

Stig Stasig

Fotografi og videoproduktion

www.stasig.dk

Kirstine Fryd

www.kirstinefryd.com

Christian Fisker

Pressefotograf i ind /udland.Fag/Dagblade.Kommunikation.Kultur.Magasiner.Årsberetninger.Web

www.christianfisker.com

Anastazia Anjo Jørgensen

85.000 billeder online i alle genre

www.anjofoto.dk

Johnny Anthon Wichmann

Fotojournalist midt i DK - hverdagsliv sport...

www.billedbyroet.dk

Morten Melhede

Reportage - portræt - musik - webdesign -...

www.mortenmelhede.dk

Thorkild Amdi Christensen

Fotograf

www.thorkildchristensen.dk

Kaspar Wenstrup

www.wenstrup.dk
396 medlemmer af Pressefotografforbundet har egen hjemmeside. Besøg medlemmernes hjemmesider her:Hjemmesider

Alle rettigheder til de anvendte billeder på dette site tilhører den enkelte fotograf. Det er derfor ikke tilladt at anvende disse foto uden tilladelse fra fotografen.

Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!
Pressefotografforbundet
Gl. Strand 46 · 1202 København K

Kontakt Pressefotografforbundet

Dansk Journalistforbund