RSS

Mød Carolyn Drake

Den amerikanske fotograf Carolyn Drake viser egne fotohistorie hos 16tyve i København.

16tyve viste sidste år Carolyn Drakes billedprojekt ‘Paradise Rivers’ under Kulturnatten, men denne gang vil fotografen selv vise frem og forklare - samt tage mod spørgsmål.

Hun er tilknyttet billedbureauet Panos og bor i Istanbul, og siden 2007 har hun fulgt Oghuz-folket i det vestlige Kina i projektet ‘Oyghur’.

I projektet ‘Two Rivers‘ rejser hun via floder rundt i fem lande i Centralasien og krydser de landegrænser, som administrationen i Sovjetunionen tegnede på tværs af folkeslag. Inspireret af tanken om, at folkeslagene fandt meningen i floden, jagter hun sjælen i regionen.

Carolyn har haft succes med at finde penge til hendes egne fotoprojekter gennem blandt andet crowd-funding-siden Emphas.is. Måske hun kan løfte sløret for et par tricks?

Arrangementet finder sted 16. august 2012 kl. 19.30 på Vesterbrogade 80b 4.sal, København. Der vil være salg af lidt øl og vand samt vin til billige mønter.

Oprettet 14-8-2012 20:32

Skriv en kommentar til denne artikel

For at kommentere artikler skal du være registreret bruger på sitet og være logget ind.

 

Alle rettigheder til de anvendte billeder på dette site tilhører den enkelte fotograf. Det er derfor ikke tilladt at anvende disse foto uden tilladelse fra fotografen.

Valid XHTML 1.0 StrictValid CSS!
Pressefotografforbundet
Gl. Strand 46 · 1202 København K

Kontakt Pressefotografforbundet

Dansk Journalistforbund